SMART FLOOR SISTEMI


O nama

Smart floor.


U saradnji sa kompanijom Crete color US , uspeli smo da njihovo ogromno znanje u završnoj obradi betonskih podova uskladimo sa načinom obrade i vrstama betona u Srbiji.

Tako je naše dugogodišnje iskustvo u završnoj obradi betonskih podova rezultovalo velikim brojem sistema, alata, rešenja i različitih načina završne obrade poda. Naši SMART FLOOR specijalisti vam mogu napraviti poseban plan završne obrade i plan održavanja za vaš betonski ili kameni pod. Takođe, možemo ispitati vaš pod u pogledu tvrdoće, postojanosti, upijanja tečnosti, dati savete za zaštitu i produžavanje životnog veka vašeg poda.

 

CRETE COLORS KVALITET.


PREPORUKE KLIJENATA.


Marko Živković

Direktor, Nascim

“Vrlo jednostavna rešenja obrade poda. Dobar odabir alata i hemijskih zaštitnih sredstava za najjeftinije rešenje na tržištu. ”

Stanislav Jokić

AFS doo, Beograd

”Jeftino održavanje poliranog betona je glavni argument za svakog korisnika i vlasnika poda jer je to recept da pod traje i do 40 godina.”

Nebojša Pejanović

Beograd

“Savremenim načinom obrade betonskog poda se skraćuje procedura i vreme obrade za trećinu. Otpornost poda je znatno uvećana a samim i tim trajnost. ”