SMART FLOOR SISTEMI


SISTEM

teraco poda.

Reparacija, održavanje i zaštita vašeg teraco poda

Stari sistemi teraco podova su većinom rađeni sa sistemom honovanja, ne i poliranja. SMART FLOOR sistem teraco poda se zasniva na podu sa visokim poliranjemI dovođenjem mikropukotina na nulu.

SISTEM REPARACIJE

starog teraco poda.


Mnogi dotrajali teraco podovi imaju potrebu popunjavanja pukotina i popunjavanje rupa u površinskom sloju iz razloga ispadanja agregata iz teraca. Da bi se sprečilo dalje propadanje ovog poda i da bi se sačuvala investicija poda , potrebno je izvrštiti reparaciju ovog poda kako bi ga doveli u početno stanje.

 

SISTEM OSVEŽAVANJA teraco poda.


Ponekad je potrebno samo dodatno ispolirati površinu teraca kako bi se vratio početni sjaj. Međutim, u Srbiji je najčešće potrebno izvršiti i dodatno poliranje kako bi se dobio dosta veći sjaj poda od originalnog. Na ovaj način se smanjuje habanje samog poda, pojednostavljuje i pojeftinjuje održavanje teraca i produžava njegov novi životni vek.

 

ZAŠTITA I ODRŽAVANJE teraco poda.


Teraco, kao I svaki beton, upija vodu poliranjem i dovođenjem lako prima fleke ukoliko se ne zaštiti. Program zaštite i održavanja je približno isti kao i kod zaštite poliranih betona. Zaštitom se uveliko produžava životni vek teraco poda.

 

Produžite životni vek vašeg poda
i sačuvajte vašu investiciju.


Izradom novog ili repariranog C2 Smart poliranog betonskog poda dobijate trajno rešenje industrijskog ili dekorativnog poda.